ביקורת על הפורום

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/07/2011 | 14:31 | מאת: ביקורת

תגובות ד"ר ליאור מרום קצרות ובמרכזן "בוא להיבדק" . תודה רבה ד"ר אך בשביל זה לא צריך את הפורום. צא ולמד מפורומים מקבילים תגלה שניתן ללמוד הרבה מתגובות מלמדות של הרופאים, ולפחות להרגיע כנראה בפירסום עסקינן, בהצלחה

צר לי אם לא הבנת שמטרת פורום היא לא "להרגיע", אלא לספק מידע, במסגרת מגבלות פורום. הכוונה לענות בקצרה ( כן בקצרה !!) על שאלות, וברור שברפואה אין תחליף לבדיקה - מה לעשות, כך זה ברפואה. בכל מקרה , פונים מחפשים פתרון אינטרנטי- ואין דבר כזה.

25/07/2011 | 15:38 | מאת: e h

ד"ר מרום מקבל מטופלים בביח ממשלתי ע"י הפנייה מקופת חולים - אכן הפורום תורם לפירסום שלו אך לא נראה לי שזוהי מטרתו של פורום זה!!! אין מה לעשות - לא כל הפענוחים של הבדיקות מדויקים והוא צריך לראות את ההדמיה בעצמו ולבדוק את המטופל פיזית!!! רק כך תוכל לקבל תשובה עניינית ד"ר מרום - אתה תותח!!!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה