תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/07/2011 | 13:08 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, בת 37 , לאחר בדיקת mri ע"ש צווארי עקב כאבים במשך חודשיים וחצי בשכמה המקרינים ליד אין רואים לחץ על החוט או הפרעה למרקמו c4 - 5 -בקע מרכזי, שינויים דיסקגוניים , אימפסיה קלה של השק ללא לטרליזיה ניכרת וללא היצרות הנקבים c6- 7 = בקע מרכזי ,שינויים דיסקוגניים , אימפרסיה קלה על השק שינויים דיסקוגניים במרווחים נוספים השפעתפ פחותנ יישור הלורדוזיס אין רואים הפרעה מסננת במרקם הגרמי מה משמעות הממצאים ? תודה מראש, מיכל

מיכל שלום, עקרונית הממצאים אינם חריגים.

11/07/2011 | 09:08 | מאת: מיכל

בוקר טוב ד"ר מרום. לאור הממצאים שאינם חריגים האם יתכן התקף כאבים במשך 11 שבועות שרק בימים האחרונים החל להשתפר בעזרת פיזותרפיה קרוב לחודש וחצי? שאלה נוספת, קיבלתי הנחיות להווה ולעתיד מהפיזיוטרפיסטית עקב מצבי לא לסחוב כל משקל מעל 20 גרם לא להביט למעלה , לא לסחוב יותר משקל ואילו קל על הכתף, להימנע מהליכה בעלייה ובירידה ועוד. האם זה הגיוני? אני יחסית בחורה צעירה בגילי שמרגישה פחדים עם כל צעד שהנני הולכת לבצע על מנת לא להרע את מצבי? ממש סוג של מוגבלות בעשייה שמא יקרה משהו, מה עושים?? תודה רבה ויום נפלא מיכל

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה