סנונית 4 להבים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

05/07/2011 | 19:36 | מאת: שלום

ר"ר מרום שלום רב, יש לי סחרחורת מאוד חזקה שמפריע לתיפקוד יום יומית נישלחתי לצילום MRI להלן התוצאות: שינוים דגנרטיבים במבנה גרמי עם יצירת אוסטיופיטים גרמים קידמים ולנטרלים. C-3-C4 בלט דיסק עם מרכים פורמינלי ימיני בולט היצרות פורמינלית קשה אימפרסיה מתונה על שק החיקלי. C4-C5 בקע דיסק על בסיס רחב פרה צנטרלי ימני. לחץ קשה על תעלה ספינלית סימני מיאלומלציה בתוך החוט היצרות פורמינלית ימנית. C-5-C6 C6-C7 בקע דיסק מרכזי אחורי על בסיס רחב C7-D1 בקע דיסק פרה צנטרלי מני לחץ על שק התקלי ועל החוט. היצרות קשה של תעלה ספינלית צווארי. SEVERE CERMICAL SPINAL STENOSIS בקעים דיסקלים C7-D1 C6-C7 C5-C6 C4-C5 מיאלומלציה בחוט השדרה בגובה C4-C5 השאלה שלי האם המימצאים גורמים לסחרחורת ולכאבים בכתף ובצוואר והאם ניתוח יפטור לי את הבעיה?

שלום לסנונית שאלתך חשובה אך אינה ניתנת להשבה במסגרת פורום, אשמח לנסות לסייע לאחר בדיקה ומעבר על ההדמיה שלך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה