נגעים בעמוד שידרה גבי וצווארי?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/06/2011 | 14:34 | מאת: גלי

שלום.רציתי לדעת בבקשה האם נגעים בעמוד שידרה גבי וצווארי.יכולה להתפתח מחלה כל שהי עם השנים? לאחר המייר עמוד שידרה גבי וצווארי.נאמר לי שישנם נגעים שיכולים להתאים לחוסר בי 12.טופלתי בזריקות.ועכשיו אני נוטלת בי 12 קבוע.כדור מתחת ללשון.לפי דבריו של הרופא אני אמורה ליטול בי 12 לכל החיים.האם זה בסדר כך צריך להיות? אני הגעתי לבירור הזה לאחר אירוע של רדימות כל פלג גוף שמאל כמו תסמינים של אירוע מוחי.לאחר מכן שללו ומאז אני במעקבים במכון לטרשת-נפוצה.הסיפור שלי מסובך קצת.הרבה דעות שונות של רופאים זה קשה כי עדיין אין לי הבחנה חד משמעית. אם אתה יכול להתיחס בבקשה לנתון של הבי12.אפילו שאני יודעת שדרך הפורום זה קשה בלי לראות את המייר.אבל בבקשה אם אפשר כוון.תודה גלי

גלי שלום, שוב, שאלותיך כלליות מידי, ולא ניתן להשיב עליהם מפאת חוסר ענין לפורום הזה. עליך לפנות לפורום המתאים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה