ניתוח חוזר לבעייה קיימת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/08/2018 | 23:52 | מאת: דורון

שלום לפני כ-6 שנים עברתי ניתוח דיסקטומי מותני בחוליות L5-S1. נשארה לי עדיין רדימות ברגל. הניתוח לא הצליח, הכאבים נשארו. פניתי למרפאת כאב, עברתי סדרה של זריקות אפידוראליות שלא עזרו. במרפאת כאב אמרו שיש צלקת באזור הניתוח, ככל הנראה שמוסיפה לכאבים פרצו ככל הנראה 2 דיסקים נוספים. וישנה היצרות רצינית. אני יודע שאני אהיה חייב לעבור ניתוח בגלל הכאבים מהם אני סובל ומושבת. השאלה באיזו שיטה נוקטים בניתוח כזה? שיטה פתוחה או זעירה כמו בפעם הקודמת? ולאחר הניתוח, האם הכאב ברגל ובגב יפסיקו בדרך כלל מיידית? והאם מוציאים גם את הצלקת הניתוחית שקיימת? מה זמן ההחלמה? תודה דורון

שלום, לא ניתן להשיב לשאלות מסוג זה בפורום אינטרנטי משום שדרושה בחינה מדוקדקת של הצילומים בלוויות בדיקה קלינית ואנמנזה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה