שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/06/2011 | 17:31 | מאת: פלונית

שלום שאלתי הראשונה היא האם אתה עובד עם קופת חולים לאומית. ואם לא איך אתה מקבל? מחכה לתור ברמבם לדוקטור עמוס חנני כבר 3 שבועות אך עדיין לא קיבלתי מועד. הבנתי שגם אתה מקבל באותה דרך ברמבם על ידי שליחת הפניה מרופא המשפחה. זו הדרך שאותה ביצעתי שלחתי הפנייה אבל לא קיבלתי מענה. לכן שואלת אם לקצר את הדרך ואפשר להגיע אליך לא דרך רמבם. לעיניין- לפני שנה בוצע מיפוי עצמות כאשר לסיכום מצויין שינויים ארטרוטיים בעמוד שידרה גבי ומותני. אורתופד קופת החולים שאני פחות נוטה לחשוב שהוא מקצועי טען שהוא רואה במיפוי גם עקמת אבל אין לדעת מה חומרתה. לאחורנה ביצעתי צילומי רנטגן ברמבם האחד צילום עמוד שידרה מותני וגבי והשני צילום אגן ו - 2 ירכיים. לאור כאבים בגב תחתון באגן בגב ברגליים בירכיים נשלחתי לצילומים אלו. אין פענחו היות ונאמר לי שרק אורתופד מפענח. מעוניינת להגיע לאורתופד מומחה ולכן אני ממתינה לתור ברמבם. לאור העיניין שאין מענה משם שואלת אותך איך אקבל תור בזמן קצר. ואם תוכל לענות לשאלותי לגבי מיפוי עצמות.

21/06/2011 | 21:46 | מאת: ליאור מרום

שלום פלונית, ניתן גם להגיע אלי דרך המרפאה הפרטית : 04- 8104646 אשמח לנסות לעזור לאחר בדיקתך ומעבר על ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה