בלט דיסק L4-L5 בהריון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/06/2011 | 16:43 | מאת: דניאלה

אני בת 33 וסובלת מזה 3 שנים מבלט דיסק בחוליות l4-l5 עם הקרנה לרגל שמאל בעיקר כשבחודש האחרון אני סובלת מהחרפה של הנימולים והרדמויות לרגליים וכאב שמקרין גם לעצם הזנב ולצד ימין.הייתי אצל אורתופד שהפנה אותי לצילום mri אך לאחר מכן גיליתי כי אני בהריון(ראשון) וכרגע בשבוע השישי לכן אינני יכולה לבצע צילום זה כרגע.ניסיתי לשחות אך הכאבים מתגברים,מה ניתן לעשות במצב כזה?אני סובלת וחוששת מהחמרת הכאבים בהמשך ההריון ובמיוחד לאור העובדה כי אינני יכול לקחת נוגדי דלקות וטיפולים נוספים. בתודה מראש דניאלה

דניאלה שלום, למיטב ידיעתי, אין מניעה מביצוע MRI בהריון. יש לקוות שלאחר ההריון ירד מעט הלחץ, ממליץ להתיעץ האם יש מגבלת בדיקה זו בהריון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה