דלקת בגב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

14/06/2011 | 20:42 | מאת: אסף

שלום קוראים לי אסף אני גר בתילאנד היום עשיתי בדיקת MRI אחרי תקופה ארוכה של כאבי גב תחתון הרופה אמר לי שיש לי דלקת בחוליה האחרונה למטה הוא נתן לי אנטיביוטיקה בשם omnicef cap 100 mg Cefdinir בנוסף יש לי.  g6pd deficiency השאלה שלי עם התרופה הזאת טובה או שכדאי לי לקחת משהו אחר תודה זה מאוד חשוב לי אני כרגע נמצע בתילאנד

אסף שלום, אנני מכיר שום טיפול אנטיביוטי עבור כאבי גב. לגבי שאלתך האחרת, התיעץ בפורום תרופות

17/06/2011 | 15:17 | מאת: אהרון אברהם

שלום לפני חודש עברי ניתוח צווארי ע.ש דרך העורף לדה-קומפרסיה על חוט השדרה הותקן התקן קיבוע מטיטניום עם 10 ברגים מ-C2 עד C7 . החום עלה לי מייד אחרי שלושה ימים ועד שהחליטו שזו דלקת עברו 3 שבועות עד שהפרשות החלו לקלוח מהניתוח , בבית חולים עשו שוב פתיחה (רוויזיה) והחלו לתת לי אנטביוטיקה מסוג וונקומיצין היישר לוריד דרך פיק ליין. השאלה שלי האם מחלימים מהזיהום שחטפתי בזמן הניתוח . מדוע חדרי הניתוח לא סטריליים ?. תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה