בהמשך לתשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

30/05/2011 | 22:50 | מאת: מאיר

שלום מתנצל על שהדברים מוצגים בצורה לא ברורה, איני רופא או איש מקצוע, אבל אנסה לנסח שוב. הוצאת גידול ממאיר בממאירות נמוכה מחוליה t11 בניתוח, הבנתי שמוציאים גם רקמה בריאה כדי למנוע מהגידול לחזור, האם החוליה חוזרת לתפקד לאחר מכן? במידה ומוציאים חלק מהחוליה האם"שמים"משהו במקום? למיטב נסיונך, האם גידולים כאלו יכולים לחזור בעתיד?

מאיר שלום, החוליה לא חוזרת "תפקד" משום שמוציאים אותה ! אם מוציאים אותה, שמים תומך מלאכותי, כל גידול ממאיר עשוי לחזור- וזה אינו קשור לצערי לנסיוני.....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה