ניתוח אנדוסקופי בעמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/11/2017 | 13:29 | מאת: הדר

שלום ד"ר מרום, אני סובלת מבקע דיסק מסויד בl5-s1 עם לחץ חזק מאוד על השורש לכיוון ימין. הופנתי על ידי מרפאת כאב לניתוח אנדוסקופי, לאחר שטיפולים כגון הזרקות לעמוד השדרה לא הואילו. אני סובלת מכאב ברגל ימין באופן תמידי, החל ממעל העכוז ועד כף הרגל, כשלאחרונה חלה החמרה והרגל הולכת והופכת "כבדה" יותר ויותר. בנוסף, סובלת מדיכוי תאבון כתוצאה מהכאב ועל כן הולכת ומאבדת ממשקלי. שאלתי היא האם אתה מנתח בשיטה זו וכיצד ניתן לתאם אליך תור ליעוץ במידה וכן. תודה מראש

שלום, מנתח בשיטה מיקרוסקופית כלומר זעיר פולשני. אין הבדל מהותי בין השיטות.

26/11/2017 | 13:37 | מאת: הדר

אז אני מבינה שגם בשיטה זו ניתן לחזור לעבודה ולשגרה במהרה בהשוואה לשיטה הקונבנציונאלית. אשמח לתאם תור להתייעצות, היכן מקבל?

לב המפרץ,חיפה. שר"פ פלוס 0733700700

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה