ייעוץ לגבי פיענוח mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

22/05/2011 | 20:25 | מאת: לוחם פצוע

ביצעתי mri בעקבות פריצת דיסק שהתגלתה אצלי כבר בסי.טי בנובמבר האחרון. אבקש ייעוץ לגבי טיפול והסבר פשוט יותר של התוצאות. רופא צבאי יוכל לראות אותי רק עוד חודש ו.. סיגנל תקין של חוט הדיסטלי. הצרות מולדת של התעלה הגרמית. L5-S1 - פריצת דיסק לריצס השמאלי עם לחץ על השורש- הצרות בינונית של השק. L4-5,L3-4,L2-3 בלט דיסק אחורי הצרות קלה של השק. מזה אומר בעצם? ולגבי ההצרות של התעלה הגרמית זה פעם ראשונה שאני שומע את המילים האלו מזה ומה דרכי הטיפול? תודה מראש!

שלום ללוחם הפצוע...... L5-S1 - פריצת דיסק לריצס השמאלי עם לחץ על השורש- הצרות בינונית של השק- זה אומר פריצת דיסק !!! ישנם סוגי טיפולים רבים כולל בלוק אפידורלי, צריבת דיסק או ניתוח הכל תלוי בבדיקה ובהדמיה משולבות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה