כאב הנובע מלחץ על העצב האיסכיאטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

19/05/2011 | 11:21 | מאת: נירית

אני בת 46, סובלת מכאב כרוני בגב ,בלטים לאורך החוליות ובנוסף דיסקופטיה בחוליות L1 /L2 L3 בנוסף הצרויות קשות של תעלות השורש ב-L5/S1 בשני הצדדים וגם הצרויות שורש ב-L3/ L4, L4/ L5(ממצאים מ-CT מלפני שנה. מזה מס.שבועות בנוסף לכאבי הגב ה"רגילים" החל כאב עז המתחיל באיזור עכוז ימין ויורד לאורך הירך האחורי עד הקרסול וכף הרגל,(בעת שכיבה הכאב הוקל}.בזמנו טופלתי בIMS כעבור מס.שבועות הפסקתי ובנוסף נעזרתי ברפואה משלימה (דיקור סיני)טיפולים שלא נשאו פרי..ברצוני לציין שיש לי IDDM ואני מנועה לטפל במשככי כאב למיניהם,האם יש טיפול בכאב הנובע מלחץ על העצב האיסכיאטי מלבד ניתוח?? אודה לתשובתך..

נירית שלום, בעיתך שכיחה למדי, ממליץ לבצע בדיקת MRI ולקבל החלטה לאחר מכן, ישנם דרכים נוספות בטרם מגיעים להחלטה סופית על הצורך בניתוח ליאור מרום, שד' מוריה 40, חיפה 04-8104646

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה