שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

16/05/2011 | 21:10 | מאת: גנה

שלום רב, ברצוני לשאול אותך אם אני נמצא לפני ניתוח של חוליה לומברית 4-5 הניתוח עדין לא נקבע אך נקבע תאריך לביצוע ה MRI. באותו הזמן קיבלתי הזמנה לביצוע בלוק אפידוראלי בבני ציון לעוד שבוע. האם ניתן לעשות את האפידוראל או האם מומלץ להמתין לניתוח ללא הזריקה? חשוב לציין,כי יש לי כאבים עזים ברגל עד לחוסר תחושה בה. האם ניתן לבצע את הזריקה לפני בדיקת ה MRI? אשמח לתשובתך המהירה והמפורטת.

גנה שלום, אנני יכול ליעץ לך היות ואני לא מכיר לפרטים את ההסטוריה שלך ואת הממצאים בבדיקה הקלינית שלך. אין קשר בין הזריקה ל בדיקת MRI- ניתן לעשות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה