הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/07/2008 | 12:00 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנחנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום ניתוחי עמוד שדרה בניהולו של ד"ר ליאור מרום. גלישה פורייה, צוות האתר
10/07/2008 | 15:15 | מאת: דני

ד"ר שלום גילו לי בסי טי בלט בחוליות צוואר 3-7 ,עשיתי כבר פיזיוטרפייה שלא כל כך עזרה לי האם רק ניתוח יכול לפתור את הבעייה שמעתי שישנן זריקות לפתירת בעייה זו תודה

אין כל צורך בניתוח לאחר כשלון טיפול שמרני של PT, ראשית עליך להבדק על ידי מומחה עמוד שדרה ולאחר מכן ימליצו לך על המשך טיפול. ניתוח יוחלט בדחיפות רק על סמך ממצאים מסוימים מאוד.

11/07/2008 | 15:11 | מאת: אביב

לא נראה לי ששיך לניתוח אבל בהחלט למומחה לעמוד השדרה התופעות (מה שמאפיין אותן שהם לא קבועות,מופיעות ללא שליטה)נכון להיום הם: 1.הרגשת מתיחה של גב עליון כלפי מטה למרכז סמוך לגובה המותניים. 2.כאשר אני מרים אריזה של 4 בקבוקי משקה,הרגשה של חגורת גבס סביב המותניים. 3.כאשר הולך ברגל 500 מטר בערך,חולשה בשרירים של הרגליים מהברכיים כלפי מטה. 4.התכווצות שרירים ברגל ימין במיוחד מהברכיים כלפי מטה. 5.הרגשה של נידנוד (חוסר יציבות)בעת הליכה ארוכה. ועכשיו להסטוריה של העונש הנוכחי(יליד 1953): ב-1989 נפגעתי בתאונת דרכים,פגיעה באונה פרונטלית שמאלית וכתוצאה מכך המיפרזיס מזערית צד דומיננטי...בקיצור התכווצויות בשרירים של רגל ימין ללא שליטה. לאחרונה כאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל. ב-CT נמצא ש..L2-L3 בלט היקפי מינימלי של הדיסק הגורם ללחץ מינימלי על השק הדורלי מלפנים. מודגם רוחב תקין של תעלות השידרה הגרמית והנקבים הבינחולייתיים. ו..L3-L4 בלט פורמינלי משמאל של הדיסק הגורם ללחץ על השורש L3 משמאל ומודגם רוחב תקין של תעלת השדרה הגרמית והנקבים הבינחולייתים. L4-L5 אין עדות לבלט דיסק. הופניתי פיזיוטראפיה וקבלתי טיפול מנואלי שכלל מובילציות לגב תחתון,טיפול בזרמים חשמליים - T.E.N.S?והיתה הטבה חלקית,נעלמו הכאבים בעכוז השמאלי וההקרנה ברגל שמאל. שלושה שבועות לאחר מכן התחילו לחזור כאבים והחלטתי שאנסה כירופרקטיקה...עשיתי 2 טיפולים וראיתי שהם מזיקים עבורי יותר ממועילים. בקיצור כתבתי את ההסטוריה הארוכה בתקווה שאקבל עצה טובה ...מה ואיך לעשות על מנת להילחם בתופעות החדשות תודה מראש אביב

כפי שהזכרת, אינך מועמד לטיפול כירורגי ממליץ להתיעץ עם המקצועות האלטרנטיבים האחרים- הפתרון אינו כירורגיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה