כאבי צואר וכתף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/05/2011 | 19:41 | מאת: שירוש

הרגשתי כאבים חזקים בשכמה בצד ימין בעיקר ובצואר.הרופא נתן לי כדורי ביטרן והטיפול לא עזר. שלח אותי לרנטגן ע.ש צוארי וזה מה שרשום בממצאים: סיבת הפניה CERVICALGIA ממצאים: ע.ש צווארי(חזיתי וצדדי) ארטיפקטים בצילום AP – ייתכן שער מנח החוליות והמרווח הבין חוליתי תקינים אין עדות לצלע צוארית(לא ניתן לדון על מרכיב סחוסי) מה זה אומר?

עקרונית הבדיקה תקינה

08/05/2011 | 20:08 | מאת: שירוש

(בזמנו ניסיתי טיפול אלטרטיבי לאחר הכדורים ולא עזר-לא שיאצו ולא דיקור) לאחר חודשיים פיזיותרפיה(חשמל) עבר הכאב. לאחר הנקיונות של פסח השנה שוב התחילו לי כאבים אך יותר בצואר והפעם יש לי גם הרדמויות ונימולים בידיים בעיקר ביד ימין. עשיתי EMG ומה שכתוב בתשובות זה: Notes: The bilateral motor nerves latency,amplitude,conduction velocity, are normal. The bilateral MEDIAN and Ulnar sensory nerve latency, amplitude,conduction velocity, are normal. CHR DEGENERATION VERY MILD IN RT MUSCLES INNERVATED WITH C5-C6. Conclusion: Very mild chr radiculopathy C5-C6 RT without peripheral polyneuropathy אך אני ממש מרגישה כאילו משהו לוחץ לי על הצואר וקשה לי להחזיק את הראש באויר יותר מכמה דקות בלי להרגיש כאב. יש מצב שהצילומים כבר לא עדכניים ? שנה זה לא הרבה אך הכאבים ממש חזקים ומפריעים לפעולות רגילות בחיי היום יום כגון נהיגה קריאה וכו'.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה