אשמח לעזרה בפענוח MIR

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

28/04/2011 | 13:57 | מאת: רותי

שלום רב L4-L5 רושם בספק לבקע מרכזי-שמאלי זעיר המלווה אינפרסיה ממוקמת על השק באיזור מוצא L5. L5-S1 - בלט ושינויים דיסקוגניים כול שינוי מודיק, רושם לספונדילוליזיס. ההשפעה על השק או על הנקבים קלה, ללא לטרליזציה ניכרת. ללא ממצא בולט במרווחים האחרים. ארטיפקטים במעבר גב-מותני. אין רואים הפרעה מסננת במרקם הגרמי. אשמח לקבל הסבר פשוט למימצא . עוד שאלונת האם כל מה שנכתב גורם לחולשה במיישרי כף רגל שמאל או שזה לא קשור? בתודה מראש רותי

29/04/2011 | 07:56 | מאת: רותי

פריצת דיסק L5--S1 התחילה בשנת 2000 ולא נעשתה שום התערבות כירורגית , רק טיפול אלטרנטיבי. תודה סוף שבוע טוב

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה