חוליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/11/2008 | 22:18 | מאת: סיגל

שלום. בת 38 . חולה בפיברומיאגיה/בצילום רנטגן גבי נמצא זיזים זעירים במספר חוליות והיצרות מרווחים בין D-6-78-9 בצילום צוואר לא נמצא דבר. יש לי עקמת. וכאב בעמוד השדרה באמצע הגב. מה משמעות הממצאים? לפני שנה וחצי בצילום גב לא נמצאו ממצאים. לאחרונה טופלתי בכירופרקט, עקב כאבי גב וצוואר, האם יכול להיות שתוצאות אילו כתוצאה מהטיפול? בנוסף יש לי כאבים ממוקדים בשני צידי הגב התחתון באיזור הכלליות, בעקבות אולטראסונד לא נמצא דבר.מה עושים? תודה

איו משמעות לממצאים אלו בצילום. לא ניתן לבצע אבחנה ללא בדיקה ובחינת ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה