ריסוק חוליה T11

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

11/04/2011 | 05:29 | מאת: עידן

לכבוד: ד"ר ליאור מרום שמי עידן ועברתי תאונת דרכים לפני כ 10 חודשים כתוצאה ריסקתי את T11 מאז טופלתי ע"י סד כ 4 חודשים ראשונים. לאחר מיכן פיזוטרפיה. חשמל. תרגילים לחיזוק עמוד השדרה.. ועוד כול מיניי ניסויים כאלה ואחרים שלא העלו דבר. כיום עקב הריסוק יש דחיסה של 50% בדופן הפנימי של החוליה. גיבנת קלה. וכאבים שלא נותנים מנוח. היות וכך חיי הפכו לבלתי שגרתיים ואנושיים. בנוסף לכך האם במצב זה תהיה החמרה בתפקוד? או החמרה נוספת בתנועה ? מקווה לשמוע את חוות דעתך בנושא בתודה מראש עידן גור

לא ניתן לענות על שאלותיך החשובות מבלי לראות הדמיה עדכנית, בליווי בדיקתך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה