כאבי גב תחתון סובל כשנה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/04/2011 | 04:21 | מאת: חמשוש

ממצאי הבדיקה :גב תחתון רגישות פראווטבלית מותנית קלה ללא ספזם שרירי, טווח תנועה מותני מעט מוגבל ללא חסר נוירולוגי ממליץ על פיזיוטרפיה לחיזוק שרירי גב פטור מהרמת משאות כבדים לשבועיים אבחנות: low back pain lbp lumbago אם אפשר התייחסותך לממצאים,והאם עליי לגשת לצילום? דרך אגב המשקל שלי תקין אך גבולי מאוד תודה

לא ניתן להתיחס על סמך ממצאי בדיקה של רופא אחר. אם אינך שבע רצון- התיעץ עם רופא אחר. לא תקבל תשובות על שאלות מסוג זה דרך האינטרנט בצורה רצינית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה