קיבוע חוליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

03/11/2008 | 16:49 | מאת: ליאור כהן

ד"ר ערב טוב אני איש קבע בשנות ה 30 לפני כחודשים נפצעתי בתאונת צניחה והאבחה הרפואית כי יש לי שתי חוליות שבורות ( דחיסה ) חוליה D12 ו L1 המלצת הרופא היתה לנתח וכך היה מדי יום פוחתים לי הכאבים א. האם במקרים כאלו חוזרים לפעילות מלאה ( אוו לחילופין נשארת הגבלה ) ב. כרגע אני נמצאה בחופשת מחלה ואני מאד רוצה לחזור לפעילות חלקית יש לציין כי אני בתפקיד ניהולי האם מהלך זה יכול לפגוע בי ב.

לא ברור משאלתך האם נותחת או לא. הגבלה כלשהיא תשאר בדרגה כזו או אחרת

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה