כאבים עזים בצוואר קורנים לכתף וזרוע ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/03/2011 | 02:27 | מאת: זלמן

בן 62עם עבר של עבודה קלה+משרדית,סוכרתי מאוזן,לא מעשן סובל מזה כחודשיים מכאב עז בצוואר והקרנה לכתף וזרוע ימין, חי כרגע על אוקסיקונטין 20.שאר המשככים=לא עוזרים.לפני 6 ימים בוצע MRI ללא חומר נגוד.יש ממצאים ב-C3-4,C4-5,C5-6שינויים מעטים במרווחים אחרים,השפעתם קלה.יישור הלורדוזיס, אין רואים הפרעה מסננת במרקם הגרמי. הממצא העקרי הוא בC4-5 בלט ושנויים דיסקוגניים,התבלטות מאלמנטים אחוריים.אימפרסיה בולטת למדי של השק עם לטריליזציה לשמאל ועם היצרות הנקב השמאלי.יש אימפרסיה של החוט עם רושם לאות אבנורמלי בתוכו,יותר משמאל. שאלותי התמציתיות: 1.האם זה מקרה לנוירוכירורג או לאורטופד ? 2.בהנחה שאין מנוס מהתערבות כירורגית,האם מומלץ,ניתוח בגישה המסורתית"הפתוחה" או בגישה החדשנית"הסגורה" בעזרת אנדוסקופים וסיבים אופטיים? 3.האם אפשר לתת לי,ברוב טובך,שם או כתובת או טלפון לאן לפנות ? בתודה מראש על סבלנותך. שבת שלום !

1)זה מקרה למנתח עמוד שדרה. 2)מומלץ ניתוח שיתאים למקרה שלך לאחר בחינת ה MRI 3) עם כל הכבוד, שאלתך חסרת טקט. יש כ 40 מנתחי עמוד שדרה בישראל- אתה מוזמן למי שתבחר לצורך בדיקה והמלצות טיפול.

27/03/2011 | 21:51 | מאת: בנדה

שלום לכם קראתי בתשומת לב מרובה ובצוני לדעת אם ישנם אנשיםשביצעו ניתוח צווארי אשמח לדעת חשוב לציין שהכתבה של זלמן דומה בדיוק לבעייה שלי איך נעזרים באתר זה ברשות נייד 0578122554 "כל המציל נפש אחד כאילו קיים עולם מלאי?

תאום לתור אם תרצה להבדק:04-8104646

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה