מה לעשות עכשיו?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/11/2008 | 11:41 | מאת: סבטה

ד"ר מרום שלום רב, לפני כחודשיים הייתי אצלך בייעוץ פרטי לגבי עצם הזנב שלי (נפלתי לפני כמה שנים והעצם הזנב התעקם.). לאחר שראית את הסיטי שלי וצילום רנטגן המלצת לי לעשות מיפוי עצמות על מנת לברר האם יש תזוזה בעצם הזנב ואז להחליט לגבי הזרקה לתוך המקום כדי שלא יהיו כאבים או במקרה מאוד קיצוני לעשות ניתוח. עשיתי מיפוי עצמות ובתוצאות רשמו לי שהכל תקין.... מה אני עושה עכשיו? איך ייתכן כי התוצאות הן תקינות? המון תודה לך מראש על מענך!!!

יתכן שהתוצאות תקינות כי לא מדובר על תזוזה, מה שאומר שזהו שבר או ממצא ישן. זה לא פוסל את האופציה של הזרקה למקום- במסגרת מרפאת כאב, לדעתי עדיפה המרפאה ברמב"ם. במידה ויש שאלות, תתקשרי אלי בשעות הערב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה