מחזקים את דוקטור דוידוביץ'!

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/02/2011 | 12:53 | מאת: צחי

דוקטור דוידוביץ', מנתח בשיטה האנדוסקופית והצליח לעזור למטופלים רבים בניתוח לא מסובך! כנראה שהיו כמה רופאים שלא ממש אהבו את זה ודאגו להכפיש אותו מדיי יום! היום נודע לכולנו כי הוא יוצא בתביעה נגד אותם הרופאים גם אני ואני בטוח שעוד אחרים רבים תומכים במאבקו ומקווים שהצדק ייצא לאור! http://news.walla.co.il/?w=/1/1796609

23/02/2011 | 14:31 | מאת: טל

מסכים איתך לגמרי! דוקטור דוידוביץ' הוא מנתח נפלא ומקצועי ובעל יחס אישי שלא פוגשים אצל רופאים בכל יום! ניסו להכפיש אותו ואני מקווה שהצדק ייצא לאור במהרה!

26/03/2011 | 02:06 | מאת: סובל מכאבים ומתלבט לגבי שיטת הנתוח

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה