שאלה.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/11/2016 | 18:31 | מאת: לירון

אני בת 20 ובן זוגי בן 25 , אנחנו שוכבים כבר שנתיים . בזמן האחרון כמות הזרע שלו פחתה ולא נעים לי לדבר איתו על זה. זה יכול לעשות איזו בעיה להכנס להריון?

11/11/2016 | 12:47 | מאת: מנסה לעזור

תשובה. את לא באמת יודעת אף פעם את כמות הזרע כי מה שיוצא זה מורכב מנוזלים + זרע. ואת לא יכולה לראות זרע רק במיקרוסקופ. מעבר לזה שבעיית פוריות אצל גבר זה לא הכמות אלא האיכות. אסביר: לזרע יש זנב ובעצם הוא חודר לנרתיק גם בעזרת הנוזל של הזרע אך גם באמצעות זה שהוא שוחה עם הזנב. יש גברים שהזרע שלהם משותק לכן גם אם תהיה להם כמות נורמלית ויש בעיה בזרע אז לא יוכל להפרות. ממה שאת מתארת יכול להיות שחבר שלך מאונן ורואה פורנו. בכל מקרה הסירי דאגה מליבך. זה לא מה שקובע פוריות תקינה. כפי שאישה שמקבלת מחזור אין בהכרח שהיא אכן יכולה לקלוט הריון.

מה שאת מתלוננת כל כמות זרע נמוכה בשפיכה זה לא כמות זרע אלא כמות נוזל הזרע שלא מעיד שום דבר לגבי איכות הזרע. הכמות יכולה להשתנות בתדירות גבוהה יותר של שפיכה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים