התנהגות מינית וחוסר חשק

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/11/2016 | 12:33 | מאת: ריטה

שלום. אני בת 28 ואני ובעלי נשואים חודשיים ויחד 4 שנים. בעלי הוא טיפוס שלא מפגין יותר מדי רגש, ואין לו צורך באינטימיות שהיא לא למטרות סקס רוב הזמן. חשוב לציין כי חיי המין שלנו לא טובים וזה ברור לי כי אין לי חשק מיני ואנחנו כמעט ולא שוכבים בגלל זה. יש לי בעיות לחוות אורגזמה וגומרת רק מחיכוך מסויים ולא נהנית כמעט מחדירה, שזאת בעיה בפני עצמה(לא נהנית מלעשות ביד בכלל, לא נהנית מזה שהוא יורד לי בכלל בכלל). אני לא צריכה סקס כדי להתקיים ויותר חשוב לי אינטימיות, ובעלי ההפך הגמור. מה שקורה ביננו זה שכרגע לדוגמא עברתי פרוצדורה ולא יכולה לקיים יחסים, אז הוא בכלל לא מרגיש צורך להתחבק או להתנשק ואומר שזה לא מתאים לו כי הוא ישר מקשר את זה לרצון לסקס. אשמח שתסבירו לי איך להבהיר לו שצריך להפריד בין אינטימיות וסקס, ושלא כל חיבוק או נשיקות בהכרח חייבים להוביל לסקס נטו. אני ממש מתוסכלת וניסיתי לדבר איתו והוא בא אלי בהפוך על הפוך שמה שהוא מרגיש זה שהוא כן חייב את זה בכל פעם שאנחנו מתנשקים ולא יכול להפריד. ניסיתי ללכת לטיפול מיני וזה קצת עזר כי כרגע יש דרך שאני יכולה לגמור בעזרתו של בעלי אבל זה מאוד חלש, וזה עדיין לא עוזר לחשק המיני שלי שפשוט כמעט ולא קיים. אני על טבעת וגינלית. אשמח לעזרה

שלום ריטה, כל מה שאת מתארת אמור להיות חלק אינטגרלי מטיפול מיני מוסמך דרך אתר איטם, כשהמטפל בא מרקע עבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית,ואז הטיפול המיני משלב טיפול זוגי בכל הנושאים שציינת.זה לא משהו שאת יכולה להסביר לו כי עד עכשיו זה לא עבד. האם אתם נמצאים בטיפול מיני זוגי משולב כזה?

11/11/2016 | 09:06 | מאת: ריטה

לא אנחנו לא נמצאים בטיפול זוגי. מבחינתו של בעלי הבעיה היא איתי ואני צריכה לטפל בזה לבד. יש לנו הרבה קצר בתקשורת במובן הזה. הייתי בטיפול אצל צחי בן ציון בנוגע לאורגזמה וזה טיפה השתפר אבל עדיין חוסר החשק שלי הוא דיי תמידי. פשוט לא בא לי. ואני כן אוהבת את בעלי ואני מפחדת שזה יפגע לנו בנישואין.לא יכול אבל להיות שלא יכולה לנשק אותו מבלי שיסחוב אותי למיטה זה ממש מעצבן אותי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים