לד'ר ליאורה!!

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

31/10/2016 | 18:19 | מאת: ליאת

אני סובלת מדלקות בנרתיק ובעיקר פטריות כמעט כל כמה חודשים מרגישה שריפה וגרד, אני נוטלת גלולות מליאן מזה שנה וחצי באישןר של רופא נשים ובדיקות דם שעשיתי ויצאו תקינות. אני לא יודעת מה אני עושה לא נכון, אני מתקלחת טוב , שוטפת הרבה,לא משתמשת בסבונים כלל באזור, מקיימת יחסי מן עם ג'ל סיכוך ולאחר מכן שוטפת, אחרי שתן שוטפת.. אני רוצה להוסיף שאני לובשת טייצים רוב הזמן, יש מצב שזה בגלל שהמקום חנוק? אשמח לעזרה שלך כי אני כבר אובדת עצות .. זה סיוט שכל הזמו חוזר

קשה לתת פתרונות דרך המייל הכי חשוב זה שבזמן התקף תעשי תרבית נרתיקית כדי לודא שאכן זו פטריה ואיזה סוג פטריה בהתאם לתשובה להתחיל טיפול מונע למספר חודשים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים