למרים בהמשך לתשובתך מיום 13.5

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/06/2016 | 22:25 | מאת: אופיר

פחד מפרידה. כתבת שיש לכם ניסיון.. אני לא יודעת למי לפנות מטפל מיני או פסיכולוג? מצטערת על האורך מנסה להסביר את עצמי: כמובן שיש לי גם אי הנאה ממגע אולי שאצלי מתחיל במהלך דייט ראשון מהר מידיי כי אני נחשבת מושכת את הבחורים שיוצאים איתי אצל חברותיי לא היה ככה .אני ישר נרתעת זה נורמלי ותקין ההתנהגות שלי? אבל אני מרגישה שאין התאמה ביני ובין בני הזוג וכך נוצרת פרידה .כמובן שאני באה לדייט בלי ציפיות וכבר מפחדת לצאת בגלל הסיטואציה הזו שחוזרת על עצמה. הייתי אצל פסיכולוגית עוד לא סיפרתי לה את הבעיה רק שאני ללא זוגיות ולא הייתה לי.היא ישר החלה לדבר על הבית ההורים ונראה לי שזה הולך להיות טיפול של שנים לא נתנה לי בכלל לדבר ממש נתקענו בשיחות על הילדות אמרה לי שאני בדיכאון ואני לא!!! אני עובדת וכו' אבל לא שמחה כי יש דברים שנמשכים עד היום כמו אבא שמתעלם מקיומי. לא חזרתי אליה כי היא לא נותנת לי לספר את הבעיה היא שולטת במפגשים ובית זו לא בעיה יחידה מי שגרם לבעיה זה בחורים. פניתי גם לסקסולוגית שלא אמרה דבר וחצי דבר בחמשת הפגישות שהיו לנו ויוצא שאני לא יודעת להעביר את הפגישה כך שרק אני מדברת על הדייטים שלי וזה תקוע. לכן עזבתי אותה נראה לי שכל עניינה היה הכסף זה אמור להיות דו שיח. עם הפסיכולוגית הרגשתי שאיכפת לה ממני והיא קלעה על דברים והמפגש היה ענייני רק שאני רוצה לדבר על גברים ולא על הבית אבל!!! העלויות יקרות ואני מחפשת משהו ממוקד לא על פני שנים ולא לנבור בהיסטוריה שלי כי קרו לי המון דברים וזה המון שיחות . יש גם דברים שאם אני או אמא שלי נזכרות אנחנו ממש מתרגשות ומתעצבנות מזל שיש לי זכרון חלש . אני רוצה לדעת איך לקבל ביטחון עצמי ולא להתבייש שאין לי ניסיון מיני זוגי. איך לא לפחד ממגע איך לדעת מי רוצה אותי ומי משחק בי? בדייט הראשון. איך לא לפחד.. בקיצור משהו יותר ממוקד. למי לפנות? אמרו לי שמטפל מיני מטפל בקשיים פיזיים ולא רגשיים האם זה כך? תודה

שלום אופיר מטפלת מינית מוסמכת היא פסיכולוגית או עובדת סוציאלית קלינית שזה מקצוע מקביל, עם התמחות מיוחדת בטיפול מיני, בשילוב טיפול רגשי, לרוב ממוקד על מה שקורה עכשיו ולפי הצורך. לכן המלצתי לך לפנות דרך אתר איט"ם למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולגיה קלינית. חשוב שלא תתני להתנסויות הטיפוליות הקודמות ליצור אצלך התנגדות או חוסר אמון, תתני לזה צ'אנס

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים