לד"ר ליאורה אברמוב - וגינימוס

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/05/2016 | 22:12 | מאת: תמר

וגיניזמוס, מדוע יש את זה לנשים מסוימות ולאחרות לא, מהן הסיבות? ושאלה נוספת ,זו אינה בעיה של פחד מאינטימיות? -שכן זה קורה לזוגות חילונים או נשואים שיש קשר רומנטי ומיני אך ללא חדירה כלומר הגבר סבלני והכל ומתקדם לאט ומבין ובעצם נבנה אמון ועדיין יש קושי. מדוע האישה לא משוחררת? האם זה אומר שהבעיה היא פחד מחדירה עצמה ולא פחד מאינטימיות? שכן אם היה פחד מאינטימיות הרי כבר בחיבוק הראשון הייתה נרתעת? אני שואלת כי אני לא בקשר זוגי שלא לדבר על מיני כי ראשית אני תמיד התביישתי בבתולי והלחץ המהיר וגם המגע של החיבוק והנשיקה מהיר ולא אמיתי דבר שיצר אצלי רתיעה עזה כלומר כיום כבר שמישהו מתקרב אליי ואני יודעת שמנסה להתחיל אני מרגישה בחילה וזאת עקב לופ חוזר ולא היה גבר אחד שהתייחס אליי שונה של מגע לא נעים בדייטים ראשוניים. הדייט האחרון שהיה לי: לא דיבר הרבה התחיל ללטף אותי בגב ואמר משהו על החזה שלי ניסה לנשק אותי ופשוט ברחתי משם. אני מנסה להבין למה אצלי זה ככה או שזה אצל כולם ככה ורק אצלי הבעיה? פשוט תמיד אין לי חשק בדייטים ראשונים וכל התנהגות שכזו זה כמו אונס כי אין לי חשק מיני ופשוט מעורר בי גועל עד כדי כך שכבר הם מרגישים בהתנהגות שלי שאני נרתעת מה שלא היה בעבר כלומר זה כבר לא בשליטתי וזה יוצר מצב לא נעים כמובן שאני נלחצת לעוד מפגש שימשיך את אותה התנהגות וכך נגמר הקשר בדייט אחד. פתאום הבחור לא מושך אותי ולפעמים אני חושבת מה הטעם בקשר אם אין לי צורך כמו שלו במין איתו? הרי אפילו להתנשק אני לא מסוגלת כי אני לא רוצה. הסבירו לי שיהיה לי פחד ממין כלומר מוגינמוס ( הייתי אצל סקסולוגית) הציעה לי מרחיבים אך סרבתי. האם אני צודקת לסרוב? אני חושבת כשיש אהבה קבלה וחום אז זה לא אמור להיות ככה.. מנסה יחד איתך להבין את עצמי ואת הסיבה לתופעה. תודה

הסיבות לוגיניזמוס שונות החל מחינוך שמרני עם מסרים שלילים על מין, חויות מיניות שליליות, חרדות מכאב ועוד ועוד. קשה לתת תשובה באינטרנט למה זה נגרם לך. לגבי טיפול במרחיבים זה הטיפול ההתנהגותי המומלץ בקרב הסקסולוגים לוגיניזמוס כמובן בהתאמה למצבך האישי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים