למרים בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/04/2016 | 20:14 | מאת: תמי

היי, אני יודעת שני דברים. 1. הייתי מאוד ביישנית ומופנמת ולא יודעת איך להתנהג שמישהו מתחיל איתי כי ישר חשבתי על מין מגיל מאוד צעיר מתיכון והרגשתי שאני לא רוצה. 2. איכשהו גדלתי בסביבה שצחקו על בתולות אז להיות בתולה בת 18 זה כבר היה נורא ומצד שני לא רציתי כל כך כלומר זה לא היה חשוב לי ולא לגמור מזה. בעצם זה ככה עד היום מעין כל הזמן מבוכה ויש שבורחים אני פשוט מפחדת שידעו. מצד שני אני לא מאוננת זה לא מסקרן אותי.. קשר זוגי גם לא היה חסר לי כי הייתי עסוקה וכמו שכתבתי זה הפך לא נורמלי בלי זוגיות אפילו לא התנשקתי וזה גם לא מעניין אותי ההתנסויות. דבר אחרון, כנראה שאין לי חשק ויתרה מכך שיש מישהו נוכח הוא ישר מתנפל עליי ומתלהב ממני בדייט הראשון ואני מרגישה גועל כי לא נמשכת בכלל. אני כבר לא מנסה כי תמיד זה ככה וכנראה שיש לי בעיה שאני לא יודעת מהי... אני רק יודעת שאשאר לבד כל החיים. אני מעוניינת בטיפול נקודתי ופסיכולוגים מציעים טיפול רב שנתי

שלום תמי בהמשך למה שאת כותבת אני רוצה עוד יותר לחזק אותך ולעודד אותך לפנות לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם, הטיפול הוא לרוב ממוקד התנהגותי קוגניטיבי ולפי הצורך משלב גם טיפול דינמי עמוק יותר

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים