ירידה בחשק מיני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/01/2016 | 20:12 | מאת: עמית

ד"ר, שלום אני בת 35, אחרי 3 לידות (אחרונה לפני 4 שנים). בריאה לגמרי וחיה אורח חיים בריא וספורטיבי. מאז הלידה האחרונה חלה אצלי ירידה משמעותית ביותר בחשק המיני. אין לי שום רצון לקיום יחסי מין. לא עם בעלי ולא עם אף אחד אחר כמובן. אני תוהה עם זה קשור לפעילות הורמונאלית לא תקינה? הבדיקות לא מראות שום בעיה, למעט בדיקת TSH שיצאה מעט נמוכה 0.50. כמו כן אני עם התקן מירנה מאז הלידה האחרונה, אבל נאמר לי שאין קשר בין מירנה לירידה בחשק. אשמח אם תעזרו לילהבין מה קורה ואיך להחזיר את העניינים למצבם התקין?? תודה מראש!

ירידה בחשק המיני היא תופעה אופינית לנשים המטופלות במפסר ילדים ונשואות מספר שנים. הסיבות שונות החל מעיפות , שחיקה שגרה, שינויים הורמונליים (האם לקחו לך את כל ההורמונים הקשורים לחשק מיני?) מצבי רוח דכדוך קשיים בעבודה, קשיים זוגיים ומשפחתיים. כדי לאבחן ולטפל בבעיה פני לטיפול מיני

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים