גלולות לאחר ניתוח לפרוסקופיה (ציסטות בשחלה)- דחוף

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

18/01/2016 | 12:45 | מאת: מורן

היי, אני בת 24 ועברתי ביום חמישי (14.1) ניתוח להוצאת 2 ציסטות מהשחלה. הניתוח עבר בצורה טובה ועדיין יש לי מעט כאבים ותפרים. לאחר הניתוח, המנתח אמר לי לא לקחת גלולות כרגע (כי הוא פחד מבעיות קרישה מאחר ושכבתי כל היום ולא הייתי בתנועה). אתמול (17.1) קיבלתי מחזור מוקדם מהצפוי (הייתי אמורה לקבל ב21.1) ואני משערת שזה בגלל שהפסקתי עם חפיסת הגלולות הנוכחית (נשארו לי 4-5 גלולות לסיומה). השאלה שלי היא קודם כל -האם כבר ניתן להתחיל לקחת גלולות (בגלל הניתוח)? מבחינת ההגנה (מהריון)- האם הייתי צריכה להתחיל את החפיסה אתמול? האם ניתן להתחיל גם גם היום? וכמו כן- האם ההגנה לחודש הקרוב כבר נפגעה? תודה רבה!

התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי האפשרות להתחיל עכשיו עם הגלולות מבחינת הניתוח אם את לא מתחילה ביום הראשון את הגלולות למחזור היעילות יורדת ואת צריכה להוסיף עוד אמצעי מניעה לשבועיים הראשונים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים