למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/12/2015 | 20:14 | מאת: דניאלה

היי מרים, יש לי שאלה, האם היית ממליצה למישהי לעבור ניתוח להגדלת חזה אם זה ממש מפריע בלבוש, ללכת לים, להתפשט ליד בנות ולצאת עם בחורים כן, ממש לא יוצאת. אני מנסה לעבוד על עצמי ואם יש ביטחון הוא ירד ברגע אחד ליד גבר. יש של שנאה עצמית לגוף בעיקר לחזה שהורס הכל אבל סביר להניח שכל פעם אמצא גם משהו אחר שלא הכי טוב לי עם עצמי.. אבל החזה ממש בעיה הוא לא קטן הוא פשוט אין. אני רוצה לציין כמה דברים: אני מאוד ביקורתית על גופי ולא מרגישה בנוח בסיטואציות שיצריכו קרבה למשל משיער על הגוף. אני לא שעירה באופן מיוחד אבל מאוד לחוצה שאם מישהו או מישהי תתפוס אותי עם שיערה מבצבצת למשל. מה עושות כולן הרי השיערות מתישהו צומחות אחרי שעווה.. אגב אני מורידה בבית כי מתביישת ללכת לקוסמטיקאית שתראה שיערות, הנה זו עוד דוגמא כמה אני ביישנית. מנסה לומר נוח לי שאין לי חבר וכשיש לי מישהו אז כבר בדייטים גורם לי לסטרסס פן יגע בי וירגיש שאני עם מרופדת או שיראה שאין לי כלום.. ותאמיני לי שיש הערות. אני מאוד ביקורתית גם על אחרים ולכן רף המשיכה שלי לגברים מאוד גבוהה ואם אני לא מכירה מישהו מהיכרות קודמת אז הוא דיי יכול לדחות אותי מינית כלומר אין לי תשוקה או עוררות.. דבר שמקשה על יצירת קשר.. איך קוראים לבעיה שכזו?? אני רק יודעת שזה נבע מביקורת עליי בגיל מוקדם על הגוף מאז נשמרת נזהרת ומסתירה פגמים...

שלום דניאלה אני מאוד ממליצה לך לפנות לטיפול מיני מוסמך משולב בהתמודדות עם הביקורתיות שאת מתארת, אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם.כל מה שאת מתארת כמחסומים והמנעות ממגע אפשר לעזור לך בטיפול כזה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים