הפרשה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/11/2015 | 20:11 | מאת: אחת

היי, מדי פעם שאני עושה שטיפה אינטימית אז יוצא לי עם המים הפרשה לבנה ( לא חלבית)חתיכות חתיכות מעין סיסים מהרחם. שנתקעת ברשת באמבטיה והבנתי שזה ממש קרום כזה כמו שקית ניילון אבל שוב זה ממש לבן. מה זה? האם זה מסוכן לעשות שטיפות? בעבר חשדו שיש לי פוליפ האם זה חתיכות שלו?

קשה לי להעריך ללא בדיקה והסתכלום על ההפרשות אבל פני לרופאת נשים שתראה האם יש פוליפ בצוואר הרחם והאם אלו הפרשות תקינות של הנרתיק את צריכה לזכור שתמיד יש הפרשות מהנרתיק והשטיפה האינטימית פשוט מוציאה אותן

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים