לכבוד דר ליאורה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/02/2015 | 11:39 | מאת: חנה

יש לי חתך בנרתיק הרפאת נ הביאה משחה אנטיביוטית למריחה על המקום אבל זה חוזר אני בת 51 ואני חושבת שמדובר ביובש מגרד לי ולא נח שותה גם חמוציות בבדיקת שתן אין דלקת ב"ה, מה ניתן לעדות להקל ולרפאת את זה ! אני רוצה לציין שכבר כמעט 4 שנים אין מחזור ! תודה רבה!

אם זה חתך שלא נירפא חשוב לבצע בדיקה שנקראת וולווסקופיה במסגרת קופת חולים כדי לבדוק את העור. יכול להיות שכדאי לשים בפתח שמנים כמו שמן שקדים ואולי גם טיפול הורמונלי באסטרוגנים בהתץאם להמלצות הרופא המטפל

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים