תסמונת עוררות מינית תמידית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/11/2020 | 10:24 | מאת: מודאגת

אני מודאגת , עצובה טרודה ולא יודעת מה לעשות . כבר שבוע שאני חווה רגישות יתר באזור הדגדגן ולחץ ואתמול היה לי התקף חרדה ופתאום אני מרגישה תסמינים יותר זרמים ולחץ בפות ועוררות מינית לא מפסקת . קראתי על התופעה וזה בול מה שאני מרגישה בבקשה תגידי שיש לזה טיפול אני משתגעת . ולמה זה קורה בכלל ? זה קשור למערכת העצבים ? אני כולי רעידות לא מרוכזת אני גם במחזור יש לזה קשר ? מבאס ממש אין כל כך מידע על זה ברשת ולא הבנתי איך מקלים על זה . אני מחזיקה את עצמי לא להיות בדיכאון ולבכות

הבעיה נתנת לפתרון בדרך כלל יש גרוי עצבי מסיבה כל שהיא. חגכי עד חלוף המחזור אם לא יסתדר פני לגינקולוג סקסולוג להמשך ברור וטיפול

31/01/2023 | 12:22 | מאת: היי

האם מצאת לזה פתרון? תוכלי בבקשה לשתף? אני גם סובלת מאותן תחושות. תודה רבה

29/04/2023 | 13:37 | מאת: א

בקבוצת פייסבוק הזו תמצאי רשימה של רופאים שמודעים למצב ומטפלים בו בדרכים שונות. הקבוצה פרטית ואנשים לא יכולים לראות מי החברים בה ומה הם מפרסמים.

29/04/2023 | 14:36 | מאת: א

הי, שכחתי לרשום את הלינק לקבוצה. מזכירה שהיא פרטית ואף אחד אינו יכול לראות מי החברים ומה הם מפרסמים. יש קובץ עם רשימה של ספקי שירות בישראל לטיפול ב PGAD- הפרעת עוררות ג'ניטלית מתמשכת (כך ההפרעה נקראת היום וכבר לא נקראת "עוררות מינית תמידית"). https://www.facebook.com/groups/676060504207379

03/05/2023 | 14:07 | מאת: מ

תודה רבה, הזריקות בלוק מונעות לגמרי את התחושה? כל כמה זמן צריך לעשות אותם? יש מגבלה לכמה זריקות מותר לעשות? תודה

03/05/2023 | 16:09 | מאת: דר ליאורה אברמוב

בלוק עצבי מכיל חומר הרדמה והוא טוב למספר שבועות במידה ועוזר בחלק מהמקרים אין צורך בתוספת עוד זריקה

03/05/2023 | 18:02 | מאת: מ

תודה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים