שאלה על ו אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/11/2020 | 06:47 | מאת: רעות

היי, רציתי לשאול אם מי שסובלת מהתסמונת אז כל הזמן יש לה כאבים או רק סביב המחזור במהלכו וקצת אחרי? כי מצד אחד יש לי דימום חזק כאבים כמו צביטה בימי הדימום ולאחריו לא לפני.. הבטן נפוחה- היתה שטוחה תכיפות במתן שתן- חשבתי שיש לי דלקת.. היה גם חשד לפוליפ אני בירור... האם ב-US רואים אנדומטריוזיס?? ועוד דבר אני כמה שנים עם בעיות מחזור מבחינה פיזית עייפות בחילות מגרנות.. והיה לי חשד לפיברומיאלגיה והכל גם גרם לדיכאון. אני זוכרת שאמרתי לרופא משפחה שבמחזור הכאב מתחזק במפרקים והוא אמר שאין קשר אבל בדיוק מצאתי היום שיש. תודה

מציעה לך לפנות לרופא מומחה לאנדומטריוזיס יש גם מרפאות מיוחדות בקופות החולים ובבתי החולים כדי שיעשו הערכה מקיפה האם יש לך את התסמונת הזו או לא. יש ממומחים9 מיוחדים להצוע אולטראסאונד לאבחון אנדומטריוזיס

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים