התייעצות על סקס אנאלי פעם 1

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/09/2020 | 14:32 | מאת: אני אנונימית

שלום.אנחנו זוג לסביות שנתיים ביחד. אנחנו רוצות להתחיל לעשות סקס אנאלי(עם סטראפון) . ורצינו לדעת.זה קצת מביך. איך בכלל מתחילים? כי אף פעם לא התנסינו בשום דבר אנאלי. מה האמצעי זהירות? האם זה יכול לפצוע? ושאלת השאלות.מה קורה אם קוראת "תקלה"מביכה (האם צריך לעשות חוקן לפני?) תודה!

החשוב הוא לעשות עבודת הכנה לפני להרגיל החדרת אצבע עם חומר סיכוך שמנוני כמו וזלין כדי לא לפצוע, כדאי לפחות להתחלה לקיים יחסי מין אחרי התרוקנות מעי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים