חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/08/2020 | 09:37 | מאת: עינת

מה קורה ששתי בנות זוג לסביות רוצות להיות בתפקיד הנחדרות? זה יכול להסתדר? בלי שמישהי תוותר על הסיפוק שלה? אני עם בת זוג 5 שנים כל הזוגיות שלנו רק היא הייתה בתפקיד החודרת (סטראפון) ואני הייתי הנחדרת. לאחרונה, היא מביעה רצון גם להיחדר על ידי. זה יצר עימות ומתח בינינו. כשביקשה שאחדור ואני באותו רגע רציתי שהיא תספק אותי. אז ויתרתי כדי לענג אותה. וכשסיימנו רבנו ואמרתי לה שלא נהניתי (אנחנו תמיד מדברות כנה אחת עם השנייה). והיא ממש נפגעה איך פותרים את זה? ששתי בנות זוג רוצות להיות בתפקיד נחדרות? זה יכול בכלל לעבוד? בלי שזה ייצור מתח והתפשרות?

שלום רב מה שאת מתארת זה הצורך בהתחשבות, תקשורת פתוחה, פשרות, לבוא אחת לקראת השניה בכל תחום בסקס ובזוגיות, לא רק בחדירה. כל הזמן יש מדי פעם רצונות מתנגשים, כשכל אחת רואה גם את טובת עצמה וגם של בת הזוג- בונים את הזוגיות תוך התחשבות וויתורים. כדאי שתפנו יחד למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם, לשילוב של טיפול זוגי וטיפול מיני מוסמך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים