איך מטפלים בחוסר איזון הורמונלי?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/08/2020 | 10:14 | מאת: t

שלום ד"ר, יש לי נשירת שיער קשה מעל שנה עליתי גם במשקל- בד"כ הייתי רזה אפילו מאוד ולא הצלחתי לעלות קילו ופתאום עליתי למשקל תקין אך העליה ממשיכה סה"כ עליתי 15 קילו. שומנים בדם- המדדים קפצו והם על הערך העליון חלקם עברו את הרף מעט. המחזור 28 יום לפעמים מתקצר. דימום שבוע לאחרונה כמות הדימום יורדת. האם להערכתך יש בעיה של הורמונים? איך מטפלים?- רופא נשים עי גלולות? תודה

קודם כל תפני לרופא נשים להערכה הורמונלית מקיפה, בצוע אולטראסאונד גינקולוגי ואחרי כך טיפול בהתאם לממצאים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים