בריחת שתן? לפני מחזור

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/06/2020 | 02:35 | מאת: י

שלום ד"ר, אני בת 40 בריאה. יש לי כבר שנתיים תופעה חדשה של מגרנה לפני מחזור. למזלי המגרנה הולכת ונהיית חלשה ולפעמים אין. החודשטרם קיבלתי מחזור. זה מספר ימים יש לי את כאב הראש והיום היה יותר חזק אז לקחתי כדור אבל... יש בעיה חדשה ואני לחוצה מזה. מאתמול יש לי צורך במתן שתן לעיתים ממש תכופות גם בלילה ממש כל 5 דקות. רציתי לציין ששמתי לב שלפעמים עם תופעת הקדם מגרנה זה קורה. אבל הפעם זה כנראה מלווה בדליפת שתן בלתי רצונית. במקרה אני בבית ואני עם תחתונית ומצאתי את עצמי עם תחתונים רטובים מבלי שאשים לב החלפתי כבר פעמיים היום אם לא 3. האם זה יהיה תקוע?אני ממש נלחצת מזה מאד מביך. אני אפילו לא שמתי לב שזה יוצא. להערכתךהסיבה גורם עצבי או גניקולוגי? האם זה קשור למגרנה? אני ממש לחוצה שאשאר כך. תודה. נ.ב לצערי אני שותה הרבה כוסות נס קפה עלית על בסיס מים ( לא דבר חדש) נוירולוג שאבחן מגרנה אמר שזה לא קפאין חזק.

קודם כל אצ צריכה לפנות לרופא משפחה לעשות בדיקת שתן כללית ותרבית לודא שאין זהום אם הכל תקין את צריכה לפנות לרופא אורולוג כדי לעשות הערכת תפקודי שלפוחית השתן. ובמקביל כדאי לפנות לנוירולוג לגבי המיגרנה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים