יום אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/11/2019 | 19:37 | מאת: אנונימית

אתמול אני וחבר שלי שכבנו ובלילה הרגשתי שבא לי להקיא והרגשתי כאבי בטן, יש לי עד עכשיו כאבי בטן ואני שבוע לפני מחזור.. מפחדת שאולי אני יכולה להכנס להריון

כאבי בטן אחרי קיום יחסי מין אינם סימן להריון, יכול להיות מקרי, יכול להיות שיש לך ציסטה שחלתית שכואבת, אבל קיוןם יחסי מין לא מוגנים בהחלט מסכן לכניסה להריון קודם כל פני לבדיקת רופא נשים לברור הכאבים ולהתאמת אמצעי מניעה ואם יאחר לך המחזור עשי בדיקת שתן לשלול הריון

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים