משיכה רומניטת אך לא מינית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/11/2019 | 16:03 | מאת: מבולבלת

שלום מרים, אני יכולה להימשך רומנטית לגברים ולרצות קרבה. מנגד הם לא אלו שמושכים אותי מינית. אני לא מבינה את זה... חשוב לציין שאני לא נמשכתי מעולם מינית לאישה. אני גם לא מאוננת וכל נושא המין לא בראש מעייני.. וקשה לי בקשר כי כשאני יוצאת עם מישהו יש ישר מגע וזה לא נעים לי ומלחיץ אותי ואז הדחייה עולה. זה טכני כזה...המחשבות על מין עם אותו בנ"ז מעוררות בי גועל.. מנגד לפעמים...כן אני יכולה לחשוב על הבנ"ז בקשטע מיני אבל זה כי יש לי קשר רגשי אליו.. אבל שוב הכל בראש אף פעם לא היתה סיטואציה ממשית. כי בפועל אני לא מסוגלת אני לא יודעת מה עוצר אולי חרדה שגורמת חוסר חשק? אולי ביקורת עצמית גבוהה בישנות... בקיצור זה מסורבל אצלי.. מה שתמוההאיך חברות שלי נדלקות על כל כך הרבה בחורים ונמשכות ואני כלום... זה לא שאני לא אמשך בכלל אלאהוא צריך להיות פצצת על כדי שאני ארגיש עוררות.. האם אני א-מינית? האם אצטרך להכריח את עצמי לשכב על מנת שיהיה לי בנ"ז? גם כשלא נמשכים למראה שלו?

לא, ממש לא. אל תכריחי את עצמך ואל תקיימי יחסי מין בלי רצון. תהיי קשובה לעצמך וכדאי שתעברי י תהליך טיפול שבו תוכלי להבין את המקור לתחושת גועל וחרדה מקירבה מינית. האם עברת בעבר הטרדה מינית? ניצול מיני? בטיפול יעזרו לך להתחבר לתהליך שעברת מילדות ומגיל ההתבגרות שאז פיתחת את תחושות הגועל והחרדה מסקס. תפני למטפל(ת) מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים