בתלויות מאוחרת בגלל העבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

31/10/2019 | 22:00 | מאת: ליאל

היי, בגדול אנשים רואים וראו בי כנאה אבל התנזרתי כי ממש אבל ממש היה קשה לי עם עצמי מבחינת לאהוב את עצמי ודימוי גוף נמוך מאוד רזון קיצוני וחוסר חזה ברמה שאין שום בליטה.סה ממש חוסא התפתחות גם מחזור קעבלתי בגיל 16 היום אני יודעת שהתפתחות גם קשורה למשקל.= אין לי הפרעות אכילה זה פשוט "בעיה" במבנה גוף חילוף חומרים.. גרם לי נזק נפשי וגופני קשה כי הייתי שונאת את הרזון את הגוף אבל לא יכולתי להיאבק בזה מבי"ס יסודי עד הצבא.הערות ברחוב של מורות של המשפחה, של תלמידים, סתם הערות של מוכרות בחנות אפילו בראיון עבודה. ולחשושים.. הרגשתי כאילו אני מפלצת. בגדול בצבא עליתי למשקל תקין ואז ירדתי ל-49 גובה 1.70.אבל מבנה הגוף קצת השתנה ועדיין הערות הערות ומתקשה לקנות בגדיםכי שום דבר לא יושב טוב. כל הזמן הסתרתי את הגוף.. אז איך יהיה לי חבר שכולם מעירים לי כולל אלו שיוצאים איתי, וכל הנושא של החזה... בקיצור הגוף שלי עכשיו ממש השתנה והשומן עוטף אותו :) וכל החלק העליון התמלא הגב עצמות החזה שנראו תמיד היו קוראים לי עור ועצמות. שזה היה מגעיל לדעתי וכך גם החזה. אבל... אני גם לא שלמה עם הגוף כי איבדתי את הטליה ובשוקיים כמו צלוליטיס.. אבל הוקל לי כי אין עליי ביקורת. הבעיה שאני בתת המודע עדיין סוחבת את העבר ומתקשה עם נוגעים בי זה אינסטינקט. החמצתי גם הרבה ועדיין אין לי ביטחון עם הגוף כשהוא חשוף. אז ראשית לא יודעת איך יוצאים מהתסביך הזה מתי אוהב את עצמי? ושנית,אין בחור סבלן. רוב הבחורים חשבו וחושבים שיש לי ניסיון כי אני נראית סבבה ונאה. כיום גם בגלל הגיל... אבל תמיד הם ישר עטים עליי גם אז זה היה כך והכל מהר אני לא מדברת על סקס אלא ישר אינטימיות וקשה לי עם זה ואני לא מבינה אם זה בגלל הגוף או שאני עדיין לא בטוחה בקשר. יצאתי עם בחור שהעיר לי על החזה שהוא קטן וממש נעלבתי. זה היה בדייט הראשון שלנו.. הם כל כך מרשים לעצמם עם הביקורת על המראה.אז מה יהיה בהמשך? שאלתי: האם לדעתך יש דרך לחזק את הביטחון העצמי? שנית: האם עליי למצוא בחורים אחרים או שאני צריכה להשתנות?- הייתי בפגישת יעוץ אחת והמטפל אמר אז תלמדי לקבל ביקורת. זה לא העניין, העניין שאני לא רואה בזה משהו חברי. זה כמן שבנ"ז יגיד לך הגוף שלך דוחה כשיראה אותך עירומה ואז יצה לשכב איתך זה פשוט לא עובד ככה. ושלישית מה עושים שאני בפיגור מבחינת ניסיון?- יש כאלו שבורחים עם השאלה מתי היה לך חבר לפני כמה זמן?או שמרגישים כי קורה לי משהו בקרבה אינטימית. או שאולי ללמוד לקבל הביקורת עד שיבוא מישהו שלא איכפת לו? תודה

שלום ליאל מה שאת מתארת לא פשוט, בכל מקרה התשובה לשאלה שלך אם אפשר לעבוד על דמוי הגוף , ללמוד להרגיש נח עם הגוף וללמוד להנות מאינטימיות פיזית ורגשית משולבת היא- כן. חבל שלקחת מהפגישה עם היועצת רק את המשפט שאת צריכה לחיות עם ביקורת. יש גברים רגישים ואת צריכה להיות נאמנה לעצמך ולהתקדם בקצב שלך, ולא לנסות לעשות רושם שיש לך הרבה נסיון. תפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית, שתוכל ללוות אותך בטיפול תוך כדי יצירת קשרים , דרך אתר איט״ם. בת כמה את? יש גם טיפול עם סרוגייט גבר, תכתבי לי אם תרצי פרטים.

04/11/2019 | 21:38 | מאת: ליאל

את מקסימה תודה. היום קראתי שיש טיפול cbt אני לא יודעת אם אני צריכה סקסולוג או פסיכולוג? אבל עיקר הבעיה זה הבחורים... סרוגייט לא לעניין כי מן הסתם הוא יהיה קשוב וכו'.. יותר צריכה איך להסביר לבנ"ז שלא יברח.. ואיך לאהוב את עצמי כי יש רתיעה חזקה במגע. תודה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים