אובדן מוחלט של חשק מיני :(

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/08/2019 | 12:52 | מאת: אובדן מוחלט של חשק מיני :(

שלום ד'ר אברמוב , אני בחורה בת 42 , בזוגיות כבר 3 שנים . לקחתי מ'ס שנים כדורי ssri לחרדות וירדתי מהם בהדרגה ואני כבר 7 חודשים ללא כדורים . היו לי תופעות לוואי נוראיות והמטרידה ביותר מבינהן הייתה אובדן החשק המיני שלי . הגוף שלי חסר חיים וחסר תחושות ועוררות גם אחרי שהפסקתי עם הכדורים . גם כשאני מנסה לשכב עם בן זוגי זה לא כיף ומלהיט כמו בעבר . הגוף שלי לא מתעורר ואני חווה סקס רדוד ונטול להט כבר כמה חודשים . זה מדאיג אותי . הייתי אישה מאוד מינית עם חשק יומיומי לסקס , ואני לא יודעת מה לעשות . בבקשה תני לי כל עיצה אפשרית כאן . תודה מראש , 💖

אכן SSRI יכולים לפגוע בתחשק והעוררות המינית אבל עם הפסקה של התרופות המצב צריך תוך מספר שבועות לחזור לקדמותו. צריך לפנות להערכה נפשית ומינית האם אותו מצב נפשי שבגללו לקחת את הכדורים עדיין קיים והוא לכשעצמו יכול לפגוע בתפקוד המיני. למשל דכאון יכול לפגוע משמעותית בחשק המיני כמו גם הטיפול כנגד הדכאון. דבר שני צריך לעשות הערכה הורמונלית וזוגית לפעמים כשנפגע החשק המיני מסיבה מסוימת קשה מאוד להחזיר אתו למה שהיה פעם, ואז צריך טיפול מיני כשנשללו בעיות אחרות

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים