בעל שלא אוהב סקס ולבידו נמוך

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/05/2019 | 20:10 | מאת: אורית

שלום, כבר נואשת, אנחנו נשואים 20 שנה עם 3 ילדים, יש פער גדול בין הלבידו שלי לבין של בעלי. וכל פעם זה פוגש אותי מחדש, למה אני צריכה להרגיש לא נאהבת? זה לא שאני באטרף אבל גם את המינימום אין, אפילו בחופשות כשאין לחץ, זה יכול לקרות פעם אחת בכל החופשה של שבוע ימים. לאחרונה רכשתי מן ויברטור חיצוני שמענג, כמובן שהוא יודע על כך וגם טרח לומר לי שעכשיו "ארד ממנו" זה מצחיק כיוון שאני לא סקסמניאקית" אך כן אוהבת סקס . אני יודעת שהוא מאונן ואף צופה בפורנו. החוסר בסקס גורם לי להתרחקות ממנו ואף לכעסים שיוצאים מולו בדרכים אחרות. לא מעט שוחחנו והסברתי לו שזה חשוב לי, ולו רק כדי להרגיש נחשקת בעיניו, ולכן הצעתי לו כמובן בעדינות לבחון את הנושא. אך אין שיתוף פעולה מצידו. אני אדם מלא תשוקה לחיים, אסטטית וחטובה. בסופו של יום אני יודעת שהחשק אצלנו הרבה הרבה יותר נמוך משלי, ובכל זאת אני בהתחבטות . דבר נוסף הוא לא אוהב ל"רדת" לי גם בתחילת הקשר בינינו הוא יצא בהצהרה שהוא לא אוהב ל"רדת" האמת שכבר אז הייתה צריכה להדלק נורה אדומה. עכשיו זה מאוחר מידי מה עושים האם ניתן לשפר את המצב?

פערים בחשקים המיניים הן אחת הבעיות השכיחות שאיתן באים זוגות לטיפול מיני זוגי. לפי מה שאת מתארת לבעלך כן יש צורך מיני אך הוא מעדיף לצפות בפורנו ולאונן יותר מאשר לקיים יחסי מין. אין לי ספק שאתם זקוקים לגשת לטיפול מיני זוגי כדי לטפל בפערים ביניכם ואם בעלך לא מסכים לפחות בהתחלה פני לבד ואולי בהמשך הטיפול הוא יסכים להצטרף לפעמים גם אם אחד מבני הזוג עושה שינוי זה יגרור אחריו שינוי גם אצל בן הזוג

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים