מרגישה פגומה- למרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/02/2019 | 19:01 | מאת: ויקי

היי, אני ממש מתביישת בעצמי אבל בגלל שזכאן זה אנונימי אז אוכל לספר. יש לי פחד מאינטימיות גופנית אבל ממש אני לא יודעת אם זה פחד כמו רתיעה. זה נובע ממכלול דברים. 1. שהייתי קטנה הייתי מאוד רזה וזה בדיוק כמו השמנים שנושאים על עצמם בגיל מבוגר את ההרגשה וחוסר האהבה לגופם. הרזון נמשך גם לבגרות ותמיד תמיד הערות על ימין ועל שמאל על הגוף ממורים, דודים. אולי בגלל זה יש לי רתיעה ממגע כי תמיד אמרו אוי הכל עצמות. 2. המחזור איחר אין חזה בכלל גם היום לא. המון ביקורת גם על זה. יש לציין שזה משהו שעלו אני לא יכולה להתגבר זה כמו מום שאני מסתירה. זבגדול זה חוסר ביטחון ואהבה עצמית וזה לא משהו שיעזור בשיחות זה פשוט לא מסוגלת. 3. דגש על מין- כל הזמן שאלו אותי אם אני בתולה או לא ופתאום נוצר מעין לחץ על זה . לא לחץ שלי לסיים עם זה אלא שזה לא בסדר. ושאם יש מישהו אז ישר אני חושבת על זה.ואז זה יוצר לי דחיה כי לא כולם מושכים אותי אבל כן כולם נוגעים מהר ותכלס כולם שוכבים גג עד חודש ואני לא שם. חוץ מטיפול, איך אני יכולה לצאת עם מישהו שלא יהיה לחוץ על מגע? כי מגע אצלי קשור ליציבות ואמון ואין לי את זה אצל אף אחד. תמיד כולם מתלהבים, מחמאות.. זה לא רקונה אותי אני גם לא מסוגלת להתנשק תמיד שיוזמים משהו אני לא שם. והכל נגמר מאוד מהר כי אני חותכת את הקשר או שהם שמים לב ובורחים. תודה

שלום לך וסליחה על העיכוב בתשובה, אפשר להבין את הקושי שלך עם דמוי גוף ודמוי עצמי כשיש לחץ חברתי למראה מסוים ולהתנהלות מסוימת, למה את חושבת שהתמודדות זו לא מתאימה לשיחות או טיפול? זה בדיוק מתאים לטיפול, לעבוד על קבלה עצמית ואהבה עצמית, לפני שאת יכולה לתת למישהו לאהוב אותך. וברור שאת לא נמשכת לכל אחד וצריכה להתקדם בקצב שלך. תפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים