חתך בפתח נרתיק לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/06/2018 | 00:39 | מאת: הילי א

שלום, יש לי בי זוג כבר שנה וחצי, בחצי השנה האחרונה, אחרי כל פעם שאני מקיימת יחסים , בתחילת החדירה אני מרגישה כאב ולאחר קיום היחסים, נוצר לי מאין חתך קטן בכניסה לנרתיק והכל שם נהיה אדום. אני משתמשת גם בג׳ל סיכה והתופעה חוזרת על עצמה. הנושא לא מאפשר לי לקיים יחסים לעיתים תכופות אלא להמתין עד שהחתך יתאחה כעבור מספר ימים. אציין כי נפגשתי עם 3 רופאים שונים שכולם אמרו לי או להשתמש עם ג׳ל סיכה או שמן שקדים - כלום לא מסייע. לאחר קיום יחסים אני סובלת ולא יכולה לקיים שבוע. מה עליי לעשות?

את צריכה ללכת לרופא מומחה למחלות העריה. לפעמים הבעיה קורית עקב גלולות, כווץ בזמן חדירה, מחלות עור שונות ועוד

12/06/2018 | 20:44 | מאת: הילה חודיר

תוכלי להפנות / להמליץ לי ? תודה

09/11/2018 | 09:16 | מאת: שיר

מצאת פתרון ? אשמח למייל עם פתרון [email protected]

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים