דימום בזמן סקס והפרשות חומות לאחר מכן

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

24/01/2018 | 22:12 | מאת: אנונימי

היי, ביום שני אני וחבר שלי שכבנו והכל היה רגיל ולרגע הוא הלך לשירותים ומצא על הקונדום דם. הלכתי לבדוק בעצמי וראיתי שאני מדממת, יש לי עוד שבועיים לפחות עד לקבלת המחזור הבא שלי וזה לא היה דימום של מחזור ואפילו לא דומה. הדם היה יותר אדום ונוזלי ופחות סמיך וכהה כמו שבדרך כלל יוצא במחזור. הדימום המשיך לי גם במשך שעתיים בערך אחרי שהפסקנו לשכב. במשך היומיים שאחרי זה יש לי הפרשות חומות. חשוב לציין שלא הרגשתי שום כאב חריג בזמן הסקס או אחרי זה באיזור ( לדוגמה כאב של פצע או שפשוף), רק אחרי שגיליתי שאני מדממת והפסקנו לשכב היו לי טיפה כאבי בטן. אשמח לדעת מה זה אומר והאם יש לי סיבה לחשוש, תודה!

לפי התאור שלך הדימום בא מתוך הנרתיק ולא מפצע חיצוני אין מה להבהל אבל דורש בדיקת רופא יכול להיות דימום מהרחם ללא קשר ליחסי מין או שיכול להיות שהגיע מפצע בצוואר הרחם.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים