וסטיבוליטיס וגלולות-האם זה הפתרון

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/12/2017 | 07:06 | מאת: בת 23

זה התחיל מפטרייה בנרתיק שטופלה ועברה ואחרי שבוע החלו כאבים בחדירה שמעולם לא היו קיימים קודם לכן, אובחנתי לפני חודש על ידי רופא הנשים בוסטיבוליטיס והחלטתי בהתחלה להפסיק עם הגלולות(מינס) כי אני לא בעד לקחת גם ככה וגם בעבר לקחתי זואלי וזה עשה לי תפקודי כבד גבוהים והפסקתי גם אז.ובמידה והגלולות הן לא הבעיה אני אנסה את הטיפולים השונים.השאלה שלי היא אם האזור התייבש למטה הוא גם יתרפא לבד או שצריך לקחת משהו?וכמה זמן לוקח לנרתיק להחלים מהיובש?

את עושה טוב כשאת מפסיקה גלולות. בהחלט יכול להיות שיובש מהגלולות יוצר מצב של יובש ורגישות בעור. חכי חודשיים ללא גלולות. אם לא יהיה שום שיפור אז כנראה שהגלולות זה לא הבעיה וצריך להתחיל ברורים וטיפולים אחרים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים