כאבי ראש ובחילה בבוקר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/12/2017 | 20:19 | מאת: יעל

שלום, יש לי כאבי ראש בזמן האחרון אינני סובלת מכאבי ראש בד"כ. חשבתי שזה בגלל מחזור חודשי כי לפעמים זה קשור. החודש היה לי כאב ממש איך שאני מתעוררת באזור המצח כמו מגרנה ורק כשקמים לאט לאט עובר או שלא. התחלתי כבר לקחת כדורים שעוזרים רק אופטלגין עוזר אדוויל לא. באמת קיבלתי מחזור ואז זה עבר ובסיום המחזור שוב יש לי זה . זה מלווה עם הרגשה של בחילות. האם יתכן שזה עדיין קשור למשהו הורמונלי? אינני נוטלת אמצעי מניעה. זה גם לא מהעיניים... אז מה זה עוד יכול להיות?

קשה לתת לך אבחנה דרך האינטרנט פני דבר ראשון לרופא משפחה שיעשה לך בדיקות כלליות ואז כדאי גם הפניה לנוירולוג מומחה בכאבי ראש שיתחיל לך ברור

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים